Filtros : "TALHERES" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: IUTOX 15th International Congress of Toxicology - Final Program. Conference titles: IUTOX International Congress of Toxicology. Unidades: FSP, IQ

    Subjects: TALHERES, PLÁSTICOS, CRIANÇAS, CÁDMIO, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, AGENTE TÓXICO, BRASIL

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEROUX, Isabelle Nogueira e PEREIRA, Elizeu Chiodi e OLYMPIO, Kelly Polido Kaneshiro. Tableware Plastic Utensils Supposed to Be Used for Children and Sold in the Brazilian Commerce Present High Lead and Cadmium Concentrations. 2019, Anais.. Honolulu: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo, 2019. p. 148-148. Disponível em: https://www.toxicology.org/events/ict/docs/ICTXV-program-web.pdf. Acesso em: 30 abr. 2024.
    • APA

      Leroux, I. N., Pereira, E. C., & Olympio, K. P. K. (2019). Tableware Plastic Utensils Supposed to Be Used for Children and Sold in the Brazilian Commerce Present High Lead and Cadmium Concentrations. In IUTOX 15th International Congress of Toxicology - Final Program (p. 148-148). Honolulu: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.toxicology.org/events/ict/docs/ICTXV-program-web.pdf
    • NLM

      Leroux IN, Pereira EC, Olympio KPK. Tableware Plastic Utensils Supposed to Be Used for Children and Sold in the Brazilian Commerce Present High Lead and Cadmium Concentrations [Internet]. IUTOX 15th International Congress of Toxicology - Final Program. 2019 ; 148-148.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://www.toxicology.org/events/ict/docs/ICTXV-program-web.pdf
    • Vancouver

      Leroux IN, Pereira EC, Olympio KPK. Tableware Plastic Utensils Supposed to Be Used for Children and Sold in the Brazilian Commerce Present High Lead and Cadmium Concentrations [Internet]. IUTOX 15th International Congress of Toxicology - Final Program. 2019 ; 148-148.[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://www.toxicology.org/events/ict/docs/ICTXV-program-web.pdf
  • Source: Abstracts. Conference titles: Congress of the European Society of Biomechanics. Unidade: EESC

    Subjects: TALHERES, DOENÇA DE PARKINSON, TECNOLOGIAS DA SAÚDE, ENGENHARIA MECÂNICA

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Artur Valadares de Freitas et al. Adaptive design of an eating utensil based on QFD and triz integration. 2017, Anais.. Seville, Spain: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2017. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/5e2a6305-c483-4350-aa22-554683a36d54/OK___resumo%20-%20Adaptive%20design%20of%20an%20eating%20based%20on%20TRIZ%20and%20QFD%20integration%20%281%29.pdf. Acesso em: 30 abr. 2024.
    • APA

      Santos, A. V. de F., Pachelli, B., Cavalcanti, A., & Silveira, Z. de C. (2017). Adaptive design of an eating utensil based on QFD and triz integration. In Abstracts. Seville, Spain: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/5e2a6305-c483-4350-aa22-554683a36d54/OK___resumo%20-%20Adaptive%20design%20of%20an%20eating%20based%20on%20TRIZ%20and%20QFD%20integration%20%281%29.pdf
    • NLM

      Santos AV de F, Pachelli B, Cavalcanti A, Silveira Z de C. Adaptive design of an eating utensil based on QFD and triz integration [Internet]. Abstracts. 2017 ;[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/5e2a6305-c483-4350-aa22-554683a36d54/OK___resumo%20-%20Adaptive%20design%20of%20an%20eating%20based%20on%20TRIZ%20and%20QFD%20integration%20%281%29.pdf
    • Vancouver

      Santos AV de F, Pachelli B, Cavalcanti A, Silveira Z de C. Adaptive design of an eating utensil based on QFD and triz integration [Internet]. Abstracts. 2017 ;[citado 2024 abr. 30 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/5e2a6305-c483-4350-aa22-554683a36d54/OK___resumo%20-%20Adaptive%20design%20of%20an%20eating%20based%20on%20TRIZ%20and%20QFD%20integration%20%281%29.pdf
  • Source: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição(SBAN). Unidade: FMRP

    Subjects: TALHERES, CONSUMO DE ALIMENTOS (QUANTIFICAÇÃO)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RESENDE, Cristina Maria Mendes et al. Variação do porcionamento de alimentos com utilização de diferentes modelos de colher de sopa. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 30 abr. 2024. , 2011
    • APA

      Resende, C. M. M., Pereira, T. dos S., Favaretto, V. de F., & Vieira, M. N. C. M. (2011). Variação do porcionamento de alimentos com utilização de diferentes modelos de colher de sopa. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Resende CMM, Pereira T dos S, Favaretto V de F, Vieira MNCM. Variação do porcionamento de alimentos com utilização de diferentes modelos de colher de sopa. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação. 2011 ; 36 93.[citado 2024 abr. 30 ]
    • Vancouver

      Resende CMM, Pereira T dos S, Favaretto V de F, Vieira MNCM. Variação do porcionamento de alimentos com utilização de diferentes modelos de colher de sopa. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação. 2011 ; 36 93.[citado 2024 abr. 30 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024